Tommy Hellsten kolumnistiksi Hyvejohtajuus.fi:hin

12435948_813973222061865_35373620_nTunnettu kirjailija ja terapeutti Tommy Hellsten aloittaa Hyvejohtajuus.fi:n kolumnistina. Hellstenin kirjoitukset avaavat ainutlaatuisella tavalla ihmisyyden ja johtajuuden vaikeita kysymyksiä, sanoo päätoimittaja Samuel Salovuori.

Tommy Hellsten on julkaissut yli kaksikymmentä kirjaa, kouluttanut ja ollut näkyvänä keskustelijana mediassa. Hän on myös perustanut Ihminen tavattavissa –koulutusohjelman, jonka tarkoitus on välittää pitkän uran varrella kertynyttä viisautta eteenpäin.

Kuluneena syksynä Hellsten julkaisi ensimmäiset vieraskynänsä Hyvejohtajuus.fi-sivustolla. Hänen tekstinsä pohtivat johtajien tarvetta yhteyteen ja heikkouden tunnustamiseen sekä rakkauden ja pelon välillä tehtävää valintaa.

Hellstenin vieraskynät herättivät kiinnostusta todella paljon. Hänen teksteistään lukijan on helppo löytää itseään ja kokemuksiaan. Ne toimivat peileinä, jotka mahdollistavat uusia oivalluksia”, sanoo Salovuori.

Hellstenin tapa lähestyä ihmisyyttä on nöyrä ja rehellinen. Tällä hän myös haastaa lukijoiden itsetuntemusta. Heikkous ja tarvitsevuus ovat osa meitä kaikkia. Aina ei tarvitse jaksaa, onnistua tai olla paras. Tämän kohtaamisessa on kasvun mahdollisuus, josta kasvavat myös hyveet ja johtajuus.”

Maanantain kolumnivuorossa Tommy Hellsten on alkavana vuonna neljä kertaa. Hyvejohtajuus.fi:n kanssa tehtävän yhteistyön lisäksi hänellä on tulossa muitakin uusia aluevaltauksia.

Odotan tulevaa vuotta todella innolla. Yksi syy siihen on, että tulen käynnistämään webinaarit. Uskon, että ne ovat tulevaisuutta, vaikka pidänkin kasvokkain tapahtuvaa kohtaamista parempanaWebinaarit antavat kuitenkin monille mahdollisuuden päästä pohtimaan syvempiä elämään liittyviä kysymyksiä poistumatta kotoaan. Ensimmäinen rakkautta käsittelevä webinaari on jo nyt joulukuun 30. päivä klo 18”, Hellsten sanoo.

Hyvejohtajuus.fi toivottaa lukijoilleen onnea ja menestystä vuoteen 2016! 

Muita juttuja