Hyvejohtajuus – Tässä uudet kolumnistimme!

Myötäpäivään: Milli, Jason Lepojärvi, Jussi Ruokomäki, Olli-Pekka Vainio, Antti Mustakallio, Katleena Kortesuo, Jussi Kari, Teuvo Toivanen, Santi Martínez, Ville Saarikalle ja Isa Merikallio.

Hyvä kesä, hyvempi syksy. Hyvejohtajuus starttaa 6. julkaisuvuotensa ei vain kolmen uuden kolumnistin vaan myös kahden uuden päätoimittajan voimin!

Luvassa jälleen hurjan hyviä kolumneja ja sitäkin viisampia vieraskyniä. Aloitimme kahdella suositulla kirjoituksella: Isa Merikallio kirjoitti unelmista ja Samuel Salovuori kyynisyydestä.

Uudet päätoimittajat

Isa Merikallio (vastaava päätoimittaja) toimii liikkeenjohdon konsulttina Redera Oy:ssä, yritysjohdon valmentajana ja kirjailija.

Antti Mustakallio (päätoimittaja) on puhetaidon kouluttaja ja Retoriikan kesäkoulun rehtori. Aiemmin hän on toiminut mm. Helsingin yliopiston eksegetiikan osaston tutkijana ja Helsingin piispan teologisena sihteerinä.

Uudet kolumnistit

Katleena Kortesuo on viestinnän kouluttaja, bloggaaja ja tietokirjailija, joka on erikoistunut selkeään tekstiin, vaikuttavaan kirjoittamiseen ja sosiaaliseen mediaan. Katleenan Ei oo totta -blogi on Suomen luetuimpia viestinnän alan blogeja.

Ville Saarikalle on kolmekymppinen kauppatieteiden maisteri, joka työskentelee yritysseminaareja järjestävässä Nordic Business Forumissa. Vapaa-ajallaan hän urheilee sekä tavoittelee viisastumista ja hyvää elämää.

Olli-Pekka Vainio on Helsingin yliopiston ekumeniikan dosentti ja yliopistotutkija. Silloin kun hän ei ole leffassa tai salilla, hän tutkii rationaalisuuden, erimielisyyden ja hyveiden keskinäisiä suhteita Suomen Akatemian huippuyksikössä.

Kaikkien kolumnistien profiilit ja kirjoitukset löytyvät täältä.

Muita juttuja