10 000 tykkäyksen raja ylitetty!

10000-fania-valk

Se, mikä alkoi vuonna 2008 melko tuntemattomana blogina, on seitsemässä vuodessa kasvanut yhdeksi Suomen luetuimmista johtamisen ja elämänviisauden sivustoista.

Alusta asti emme ole kuitenkaan halunneet kirjoittaa vain johtamisesta, sillä johtajuusoppaita on maailman sivu. Olemme halunneet tarjota filosofialla terästettyä johtajuutta, sellaista, jossa akateemisuus avautuu käytännön ohjeiksi.

Hyvä filosofia on filosofiaa, jota voi seurata ja toteuttaa. Filosofia kasvattaa luonnetta, ja ennen kaikkea luonteesta johtajuudessa on kyse.

Sivuston tekijät aina päätoimittajista kolumnisteihin ja vieraskyniin ovat vaihtuneet moneen kertaan, mutta sivuston missio on pysynyt koko ajan samana: me haluamme olla positiivinen ja kannustava voima teidän lukijoiden elämässä.

Sitä saamme toivottavasti olla jatkossakin, yhä useammalle viisauden rakastajalle. Teidän tukenne ja kiitoksenne ovat kantaneet tähän asti – suuri kiitos siitä teille!

Koska lähimmäisten muistaminen on hyveellistä, päätimme tämän rajapyykin ohittamisen kunniaksi järjestää huikean arvonnan, josta lisää huomenna. Pysykää kuulolla!

Lopuksi vielä erikoisagentti Dale Cooperin klassinen elämänviisaus, jota kannattaa noudattaa varsinkin nyt, kun päivät käyvät lyhyiksi ja pimeiksi ja kun jaksaminen on koetuksella:

Every day, once a day, give yourself a present. Don’t plan it, don’t wait for it, just let it happen. It could be a new shirt at the men’s store, a catnap in your office chair or two cups of good hot black coffee.”

Innostavaa ja hyveellistä loppusyksyä toivoen

Hyvisläiset

Muita juttuja