Tulevaisuuden johtajan ominaisuudet

Tiedä sitten onko numeroinnissa järjestystä tärkeyden mukaan, mutta johtajan luonne tulee kolmantena. Listalla on toki myös muita tärkeitä ominaisuuksia.
While no one can accurately predict the future, we can at least take a look at what’s going on today and take our best guess at what tomorrow’s leadership challenges may require.
Here are 10 skills an aspiring leader can begin developing now in order to be ready to receive that leadership baton in the future:

The Leader of the Future: Ten skills to begin developing now [Great Leadership]

Muita juttuja

2 thoughts on “Tulevaisuuden johtajan ominaisuudet

 1. Tuon listan 9. kohta (Ongoing learning and renewal) oli kanssa todella hyvä… Niin kuin eräs NBA -valmentaja on todennut: ”If your not getting better, youre getting worse!” Tämä jatkuva opiskeleminen ja itsensä kouluttaminen on tärkeä muistaa tulevaisuudessa kaikissa elämäntilanteissa… Oli sitten kyseessä urheilija taikka yrityksen johtaja/työntekijä.

  Nyky-yhteiskunnassa informaatio ja teknologia uusiutuu niin nopeasti, että jos emme pysty pysymään sen mukana (mielummin sen edellä, jos mahdollista) putoamme nopeasti kärryiltä…

  Muutkin listan kohdista olivat mielenkiintoisia. Hyvä artikkeli, jonka pistän mieleen. 🙂

 2. Toi yleinen opetus ”There is no status quo: only progress or stagnation” pitää varmasti pitkälti paikkansa.

  En ole kuitenkaan täysin varma, päteekö se aukottomasti IT:n rooliin organisaatioiden menestyksessä.

  Jim Collinsin kirjassa Good to Great taidettiin jopa kumota toi uskomus. Heidän tutkimuksensa mukaan ”ajan hermoilla pysyminen” (teknisesti ymmärrettynä) ei ollut minkään hyvästä parhaaksi nousseen yrityksen menestyksen takana.

  Oliko niin, että Suomessa Finluxin joutui ongelmiin, koska he eivät hypänneet ajoissa flat-screen -junaan?

  Lauri, mitä mieltä muuten olet meidän Bushido-sarjasta? Itse olen ainakin kovin innoissani.

Comments are closed.