Hyvejohtajuus.fi uudistuu kevään myötä!

20585022_m

Hyvejohtajuuden uusina päätoimittajina aloittivat 1.3. Samuel Salovuori ja Sebastian Koskinen, jotka ovat tulleet tutuiksi kolumnisteina ja vieraskynäilijöinä. Nykyiset päätoimittajat Isa Merikallio ja Antti Mustakallio jatkavat puolestaan kolumnisteina. Päätoimittajien vaihtumisen lisäksi sivusto tulee myös uudistumaan!

Uutuutena sivustolla tullaan näkemään haastatteluja. Juttusarja “Hyveiden jäljillä” esittelee tunnettujen henkilöiden näkemyksiä hyveistä ja elämästä. Sarjan aloittaa kirjailija ja filosofi Torsti Lehtinen pohtimalla viisauden luonnetta. Noin kerran kuussa ilmestyvät haastattelut tarjoavat raikkaita ajatuksia ja näkökulmia jokaisen arkeen.

Lisäksi torstaisin vieraskynien ohella tullaan lukemaan tarinoita ihmisistä, jotka ovat inspiroivalla tavalla vastanneet elämän asettamiin haasteisiin. Nämä rohkeat ja luovat esimerkit julkaistaan sarjana, jonka nimi on “Jättiläisten harteilla”. Torstaisin on tarjolla myös yhteiskunnallisesti valveutunutta pakinointia, jotta huumori voisi sävyttää matkaa kohti hyveellisempää elämää.

Sebastian Koskinen (VTK, M.A.) on toimittaja, joka on kirjoittanut laajasti eri aiheista kotimaisiin ja ulkomaalaisiin julkaisuihin. Hän on kiinnostunut erityisesti poliittisesta viestinnästä ja viestinnän psykologiasta. Muita mielenkiinnon kohteita ovat romantiikka, deontologinen etiikka sekä hyvä kahvi, olut ja ruoka.

Samuel Salovuori (VTK) on filosofi ja kirjoittaja. Hän on toiminut Etsijän päätoimittajana ja valmistelee tällä hetkellä pro gradu-tutkielmaa häpeästä. Hän nauttii urheilusta, elokuvista ja elämästä yhdessä puolison kanssa. Suunnitteilla on myös filosofinen kohtaamispaikka, johon ihmiset voisivat tulla keskustelemaan.

Hyvejohtajuus.fi pyörii tänäkin vuonna täysin vapaaehtoistyönä. Toiminnan johtoajatuksena on hyveiden edistäminen yleishyödyllisellä tavalla, niin yksilöllisellä kuin yhteiskunnallisella tasolla. Hyvejohtajuus.fi jakaa tietoa ja inspiroi matkalla kohti hyvempää elämää.

Hyvejohtajuus.fi toivottaa lukijoilleen iloista alkavaa kevättä!

Muita juttuja

One thought on “Hyvejohtajuus.fi uudistuu kevään myötä!

Comments are closed.